Handelsbetingelser

Aftaleindgåelsen

Købsaftalen er underlagt danske rets almindelige regler. Aftalen er først bindende for begge parter, når Danish Tea Association (DTA) har registreret tilmeldingen og modtaget betalingen.

Levering

Efter betalingen er registreret hos DTA, vil man som nyt medlem modtage en mail med kvitteringen samt andre relevante oplysninger.

Medlemskabet

Erhvervsmedlemskab hos DTA giver adgang til hele vores database, særlige arrangementer og tilbud.

Entusiast medlemskab hos DTA giver adgang til dele af databasen, adgangsrabat til arrangementer, særlige tilbud samt en årlig gave.

Varighed og opsigelse

Medlemskabet løber fra 1. januar til 31. december. Den 1.november hvert år vil medlemmerne modtage en mail med forespørgsel på om hvorvidt medlemskabet ønskes fortsat. Besvares denne mail ikke inden for tidsfristen på 14 dage, fremsendes faktura for ny medlemsperiode automatisk.

Ønskes medlemskabet opsagt skal dette ske inden d.15. november hvert år.

Reklamation

Enhver reklamation skal rettes direkte til DTA.

Persondatapolitik

I forbindelse med køb af medlemskab er det nødvendig at angive oplysninger som fx navn, firma, adresse og email. DTA giver ikke disse data videre til 3. part, men forbeholder sig ret til at anvende den angivne email til at udsende relevant information.

Forbehold

DTA tager forbehold for fejl i de listede priser og for udsolgte arrangementer. DTA forbeholder sig ligeledes ret til at ændre i de på hjemmesiden offentliggjorte detaljer.

Kontaktinformation

Dansk Tesammenslutning/Danish Tea Association

Dansk Tesammenslutning 
℅ MAA.C ApS 
Klostergade 32 F, 2. sal 
8000 Aarhus C

admin@danishteaassociation.com

Adresse & CVR

Dansk Tesammenslutning
℅ MAA.C ApS
Klostergade 32 F, 2. sal
8000 Aarhus C
CVR 35 55 93 53

Kontakt

Tlf: +45 86 19 55 66
Email: info@danishteaassociation.com