Bestyrelsen

Bag initiativet og i den nuværende bestyrelse sidder:

 Formand: Alexis Kaae

alexiskaae@simplytea.dk

 • Ejer af Simply Tea
 • Alexis Kaae: “Det var tilbage i 2006 at jeg for alvor opdagede teens særlige kvaliteter og begyndte at forske omkring teens kemi og helbredsmæssige egenskaber. I 2008 åbnede jeg Simply Tea og i 2009 startede jeg min egen teimport fra Kina. Sidenhen har jeg rejst hvert år for at source de allerfineste kinesiske teer samt videreuddanne mig indenfor faget. Ud over at være international tedommer, Keynote speaker, uddanner jeg erhvervsfolk, entusiaster og smagsdommer i teens komplekse og vidunderlig verden. Siden 2017 har jeg så privilegeret at blive udnævnt til dansk direktør for World Tea Organization  og samme år hædret til ambassadør for Duyun og Anji Bai Cha af Zhejiangs universitet for landbrug, skovbrug, kunst, design og te kultur humaniora 浙江農林大學 藝術設計學院、人文茶文化學院” I 2018 repræsenteret jeg Unnatti i Nepal samt flere international tekonsulent opgaver.

 Næstformand: Benedicte Funck Christensen

benedicte_funck@yahoo.dk

 • Officer
 • Benedicte Funck Christensen: “Jeg opdagede for alvor te, da jeg under et besøg i Kina i 2000 søgte efter et åndehul i det hektiske kinesiske byliv, og fandt tehuskulturen. Jeg bruger stadig tedrikning som meditativ praksis, og tager ingen steder uden at medbringe mit eget lille lager. Jeg elsker at lære om te ved at skrive artikler om det for DTA.”

 Copyright DTA 2014Kasserer: Malene Aaris

malene.aaris@c.dk

 • Markedskonsulent og eksportrådgiver
 • Malene Aaris: “Jeg begyndte at drikke te som lille pige på besøg hos min farmor Hanne i Viborg. Siden har jeg altid drukket te og aldrig rigtig lært at drikke kaffe, medmindre selvfølgelig, at den er tilsat whisky, puddersukker og flødeskum. Med Dansk Tesammenslutning finder jeg et spændende teforum, hvor jeg kan bruge mine professionelle kræfter omkring etablering af strategiske marketingalliancer på en helt ny og anderledes måde.

   

 Medlem: Jesper Østergaard

jesper.oe@gmail.com

Medlem: Daniel Brun

daniel-brun@jubii.dk

 • fra en meget ung alder. Jeg fik for alvor interessen da jeg besøgt Simply Tea i Aarhus. Og det var en øjenåbner for mig. Jeg er en Puerh te entusiast og vil gerne dele den med alle her i Danmark og derfor er jeg gået ind i bestyrelsen for at fremhæve te og dens gode egenskaber. Jeg intresser mig for kinesiske japanske kultur. 

Copyright DTA 2014 Suppleant: Mette Marie Viscor

mettemarie@viscor.dk

 • Idé-kvinde bag og medstifter af Tante T
 • Mette Marie Viscor: “Jeg har beskæftiget mig med te siden 2003 og rejsen på teens vej stopper aldrig, der er altid nyt at lære og nye varianter at smage. Det har ikke været en rigtig god dag hvis jeg ikke har fået mindst én kop te og helst mange flere.”

 Supplant: Tina Hein

tina@camellia-te.dk

 • Stifter af Camillia Te
 • Jeg har altid haft en passion for te, og drømmen om at blive selvstændig. Jeg har tidligere været ansat hos en af de førende te butikker i København, så jeg har stor faglighed erfaring inden for te

.

 

 

Adresse & CVR

Dansk Tesammenslutning
℅ MAA.C ApS
Klostergade 32 F, 2. sal
8000 Aarhus C
CVR 35 55 93 53

Kontakt

Tlf: +45 86 19 55 66
Email: info@danishteaassociation.com