EUROPEAN SPECIALITY TEA ASSOCIATION LANCERER NYT Tea Certification Programme

Det længe ventede introduktionsmodul for European Speciality Tea Associations nye uddannelsesprogram (Tea Certification Programme) er klar til at blive lanceret i løbet af marts, og kommet til at tage en dag at gennemføre.

Indledningsvis vil 12 autoriserede undervisere (Authorised Tea Certifiers eller ATCs) udbyde kurset. Disse undervisere er hjemmehørende i både Sverige, Danmark, UK, Irland, Holland og Tyskland, men på grund af Covid-19 restriktionerne vil kurset i første omgang blive udbudt online, således at folk fra hele verden kan deltage. Evalueringer og beta tests har været med til at gøre kurset skarpt på folks aktuelle behov på begynderniveau.

Besøg vores hjemmeside, hvis du er interesseret i at blive ESTA-autoriseret Tea Certifier, eller hvis du gerne vil registrere dig til introduktionsmodulet. Hold også øje med yderligere moduler, som bliver lanceret i løbet af året. Husk, at du som medlem af ESTA får rabat. Mere information om programmet kan findes på hjemmesiden: www.specialityteaeurope.com.

Alexis Kaae, vicepræsident og leder af uddannelsesafdelingen hos ESTA siger:Dette program vil virkelig inspirere folk til at opdage en spændende verden af special-te og dens mange sanseindtryk.”

Liesbeth Sleijster, en af de første ATCér fra Holland tilføjer: Vi lancerer dette modul idet vi forhåbentlig snart slipper restriktionernes tag, og nævner endvidere, at netop som vi træder ind i en ny og bedre tid, vil vores måde at drikke te på også blive genfødt”.

David Veal, administrerende direktør nævner afslutningsvis:Lanceringen af dette program hjælper os virkelig i forhold til at fuldføre en af vores missions kernepunkter, nemlig at uddanne folk, og det er vores hensigt, at ESTA-certificeringen inden længe vil blive et anerkendt kvalitetsstempel, både i og uden for Europa.”

For indmeldelse i European Speciality Tea Association kan du besøge hjemmesiden www.specialityteaeurope.com og gå ind under membership for yderligere oplysninger.

 

For yderligere information kontakt venligst European Speciality Tea Association Denmark på e-mail info@danishteaassociation.com